Ne erityisimmät Etelä-Korean kosmetiikkaostokset

*Sis. mainoslinkkejä

Kun tavallinen kosmetiikkaintoilija matkustaa ulkomaille, täyttää hän helposti matkalaukkunsa niillä harvinaisemmilla tuotteilla, joihin ei kotoa noin vain pääse käsiksi. Näin minunkin teki usein Soulin reissullani mieli tehdä, mutta kosmetiikkabloggaajana hommassa on yksi pieni mutta: mitä järkeä on shoppailla laukkua täyteen kosmetiikkaa, jos tuotteista ei voi tehdä muita hyödyttäviä postauksia?

Yritinkin reissuni aikana varmistaa, että hankin pääosin tuotteita, joita voi shoppailla verkosta helposti myös Suomeen. Siitä huolimatta matkalaukkuani päätyi täyttämään useampi kosmetiikkatuote, joita ei saa kovin helposti Suomesta käsin hankittua. Nämä tuotteet olivat sellaisia, joista olin lukenut verkosta paljon kehuja ja joihin olin siksi kehittänyt pienimuotoisen pakkomielteen. Jos siis suurin osa matkalaukkuni sisällöstä oli tarkoitettu tuottamaan teille hyvää sisältöä, niin nämä tuotteet hankin melko itsekkäästi minua itseäni varten.

Ostolakossa Korealainen kosmetiikka harvinaiset tuotteet

Monista näistä tuotteista on kurjaa tehdä blogiin postauksia, sillä lähes mitään näistä ei tosiaan saa käsiinsä edes eBaysta tai jos saa niin tuotteilla on sen verran hintaa, että ne voivat suurella todennäköisyydellä jäädä tulliin. Koska moni kuitenkin matkustelee tai muuten vain tilaa riskillä, halusin silti vilauttaa nämä tuotteet teille edes yhdessä ne yhteen kokoavassa postauksessa.

Tällaisia harvinasempia herkkuja Soulin matkalta lähti mukaani:

Ostolakossa Korealainen kosmetiikka harvinaiset tuotteet

Hanskin Real Complexion Hyaluron Skin Essence herätti kiinnostukseni, kun kuulin siitä alun perin Soko Glam -verkkokaupan The Klog -blogista. Hybridituotteen hoitava koostumus yhdistää sekä kasvoveden että hoitonesteen ja tuo iholle erittäin tehokasta koostumusta. Tuotetta kerrostamalla ja seerumiin yhdistämällä voi sillä korvata jopa ohuen kosteusemulsion!  Sen koostumus on hieman vettä täyteläisempää ja sisältää erityisen pienimolekyylistä hyaluronohappoa, joka sitoo iholle tehokkaasti kosteutta. Tuotteesta voi lukea lisää täältä The Klogin artikkelista tai Soko Glamin verkkokaupasta täältä.

Tuotteen oli kehuttu sopivan erityisen hyvin 7 Skin Methodin (josta voi lukea aiemmasta postauksestani täältä) mukaiseen kerrostukseen ja se kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti. Tätä tuotetta ei näytä nyt ainakaan löytyvän eBaysta, mutta Etelä-Koreasta sen saattoi ostaa kaupasta n. 22 eurolla.

Ostolakossa Korealainen kosmetiikka harvinaiset tuotteet

Minulle oli kehittynyt aivan mieletön pakkomielle Saturday Skin -merkin tuotteisiin ihan vain niiden pakkausten vuoksi. RAKASTAN niitä! Niiden pahvipakkaukset ovat kivoja, mutta itse tuotteet yhdistävät niin kauniilla tavalla vaaleanpunaisen, valkoisen ja hopeisen sekä yksinkertaisen pakkausdesignin, että sydämeni sulaa.

Ostolakossa Korealainen kosmetiikka harvinaiset tuotteet

Merkin tuotteet ovat Koreassa keskihintaisia, eli ostamallani Saturday Skin Rise + Shine Purifying Cleanser -puhdistustuotteella oli hintaa vähän alle 20 euroa ja Saturday Skin Balancing Act Skin-Smoothing Lotion -kosteusemulsiolla n. 29 euroa. Tuotteita on hankalaa tilata eBaysta, sillä niitä myyvät lähinnä yhdysvaltalaiset ja australialaiset myyjät merkin ollessa erittäin suosittu molemmissa maissa eikä kukaan oikeastaan toimita tuotteita tänne suunnalle. Tuotteita myyvät myös korealaiset myyjät, mutta niistä saa maksaa melkoisesti, jolloin myös tulliin jäämisen ja lisäkulujen riski on suurempi.

Ostolakossa Korealainen kosmetiikka harvinaiset tuotteet

KLAVUU on korealaisia kulttimerkkejä, joka on saanut osakseen käsittääkseni lähinnä sisäpiirin hypetystä. Jostain syystä olin kehittänyt merkin tuotteisiin hirveän pakkomielteen luettuani verkosta paljon kehuja. Ongelmana oli jälleen, että vaikka niitä saikin tilattua eBaysta, oli tuotteilla niin paljon hintaa, että ne todennäköisesti jäisivät tulliin. En muutenkaan ollut valmis maksamaan niistä ihan hirveästi, joten kun Soulissa kohdalleni osui tarjouksia, joissa niitä sai ostettua 30-40% alennuksella, poimin heti koriini useamman tuotteen.

Olisin mielelläni ostanut merkiltä muitakin tuotteita ja toivon, että pääsen näihin käsiksi vielä tulevaisuudessa. Merkin tuotteet hyödyntävät tällä hetkellä supersuosittua tehoainetta helmeä ja olen ihastunut jokaiseen näistä neljästä kokeilemastani tuotteesta. Ne ovat kosteuttaneet ja heleyttäneet ihoani todella hyvin!

Ostolakossa Korealainen kosmetiikka harvinaiset tuotteet

Pony Effect on niin ikään kulttimaineeseen noussut meikkisarja, jonka tuotteisiin on hankahkoa päästä täältä Skandinaviasta käsiksi. Merkin edullisimpia tuotteita löytyy kyllä eBaysta useilta myyjiltä täältä*, mutta monien tuotteiden hinta huitelee jälleen sellaisissa summissa, että niiden tulliin jäämisen ja sen mukana lisäkulujen maksamisen riski on suuri, minkä vuoksi en ole tilaillut niitä.

Ostin matkaltani melko vähän meikkejä, mutta Pony Effect Seamless Foundation -meikkivoide tuntui must have -hankinnalta. En ole ehtinyt käyttää tätä vielä montaa kertaa, mutta kokeilujen perusteella tämä vaikuttaa oikein hyvältä tuotteelta.

Ostolakossa Korealainen kosmetiikka harvinaiset tuotteet

Kuten olen jo muutamaan kertaan julistanut, on Laneige sellainen tuotemerkki, jolle sydämeni sykkii todella kovasti. En ole ihan varma, mikä merkissä minuun niin erityisesti vetoaa, mutta jotenkin jokainen sen tuote vain huutaa minun nimeäni ja saa minut tuntemaan, että ne varmasti toimivat.

Yksi himoitsemiani tuotteita oli Laneige Eye Sleeping Mask, jonka olin jättänyt tilaamatta eBaysta, sillä tuotteella oli lähes poikkeuksetta jälleen sen verran hintaa, että se jäisi todennäköisesti tulliin. Nyt kun kuitenkin katselin, niin täällä* näyttäisi olevan useampi eBay-myyjä, jolta tämän voi ostaa sopuhintaan tai jotka ainakin myyvät tästä näytteitä.

Ostolakossa Korealainen kosmetiikka harvinaiset tuotteet

Laneige Eye Sleeping mask on siis ohuen tuntuinen, seeruminainen tehohoitotuote, joka kosteuttaa silmänympärysihoa ja jonka applikaattoripäällä voi myös hieroa silmänympäryksiä. Tätä voi käyttää yöllä silmänympäryksillä ihan yksinään tai silmänympärysvoiteen alla kuten itse aion tehdä. Olen kokeillut tätä parin reissusta saamani näytepussin verran ja ihastuin tähän todella paljon.

Ostolakossa Korealainen kosmetiikka harvinaiset tuotteet

Tämä Eleven Huesdayn kasvovesi oli puhdas heräteostos, sillä tottakai minua veti K-Beauty-messuilla puoleensa piste, jossa myytiin Eleven-nimistä brändiä. Tämä korealainen Eleven Huesday tosin kirjoittaa eleveneninsä isolla alkukirjaimella toisin kuin minun elevenini, jonka brändinimen oikeaoppinen kirjoitusasu puolestaan on aina pienellä alkukirjaimella.

Merkki ei ollut minulle entuudestaan yhtään tuttu, mutta minulla oli messuilla ilo keskustella sen perustajan kanssa ja kiinnostukseni sen tuotteita kohtaan heräsi, minkä seurauksena päädyin tekemään merkiltä messutarjouksena olleen ostoksen. Jälkikäteen googlettelin merkistä enemmän ja selvisi, että se on ilmeisen suosittu. Merkin tuotteita löytyy eBaysta myynnistä muutamia, mutta niillä on jälleen hieman enemmän hintaa.

Ostolakossa Korealainen kosmetiikka harvinaiset tuotteet

Myös Blossom Jeju on niitä tuotemerkkejä, joihin törmäsin messuilla. Tiesin sen tuotteet jo etukäteen ja olin himoinnut niitä kovasti. Blossom Jeju oli itseasiassa ensimmäinen brändi, jonka messupisteelle kipitin ja oli jälleen aivan huikeaa päästä juttelemaan merkin omistajan kanssa.

Merkin tuotteet ovat pääsääntöisesti hieman hintavia, eli niitä (kuten esimerkiksi tätä Pink Camelia Soombi Blooming Essence Serumia) saa eBaysta tilattua vähän huonosti. Teen kuitenkin myöhemmin juttua merkin kaksiosaisista Petal Mask Sheet– kangasnaamioista, sillä rakastuin niihin aivan päätä pahkaa. Voin jopa sanoa, että ne ovat tainneet olla parhaita koskaan kokeilemiani kangasnaamioita, mikä on jo melkoinen tunnustus!

Jos naamioit alkoivat houkutella, niin niitä löytyy myynnistä eBaysta täältä*.

Ostolakossa Korealainen kosmetiikka harvinaiset tuotteet

Tämä Unny Club Mild Cleansing Water oli myös spontaani ja edullinen messuostos, jonka päädyin hankkimaan juteltuani standilla merkin omistajan kanssa. Tuotetta ei löydy eBaysta eikä oikein mistään muualtakaan verkosta, mutta sen tyylikäs pullo (ja kanssani jutellut henkilö) vetosi minuun jotenkin todella paljon ja päädyin ostamaan tuotteen.

Toivon, että tuote osoittautuu hyväksi, sillä kirosin moneen kertaan päätöstäni hankkia puoli kiloa painava puhdistusvesi, kun olisin voinut sen sijaan täyttää matkalaukkuani useammalla kevyellä jutulla…

Ostolakossa Korealainen kosmetiikka harvinaiset tuotteet

Ihoa heleyttävät 3CE White Milquidro -tuotteet saivat minut aivan sekaisin ja olisin halunnut ostaa ne kaikki. Harmi vain, että tämä tapahtui vasta siinä vaiheessa, kun matkalaukkuni painoraja oli jo tullut täyteen. Bongasin merkin tuotteet sitten lentokentältä, mutta koska minulla oli välilasku Helsingissä ja olin sopinut treffit vanhempieni kanssa, jouduin menemään turvatarkastuksen läpi uudelleen ennen Tukholman lentoa enkä siksi voinut shoppailla Soulin kentältä kuin tämän yhden eniten himoitsemani tuotteen eli 3CE White Milquidro Glossy Essencen.

Merkin meikkejä saa tilattua netistä helposti Suomeen, mutta näillä White Milquidro -tuotteilla on sen verran hintaa, että odottelen nyt tammikuussa tapahtuvaa Thaimaan muuttoamme ja shoppailen sarjan tuotteita itselleni sitten Bangkokista, jossa niitä onneksi myös myydään.

 

Postauksen pääkuvassa näkyi vielä lisäksi saman merkin tyynymeikkivoide, josta teen pian juttua. Se on ollut jo toista kuukautta päivittäisessä käytössä ja löysin sille onnekseni ostopaikan EU:n sisältä. Palaan siihen tarkemmin lähiaikoina!

Ostolakossa Korealainen kosmetiikka harvinaiset tuotteet

Vinkatkaa jos tiedätte, mistä näitä tuotteita saa helposti tilattua Suomeen!

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!