Viva la Diva: Moon walkia huulilla

Sain parisen kuukautta sitten yllätyspaketin, joka oli kiertänyt kolme vuotta vanhan Tampereen osoitteeni kautta ja vihdoin päätynyt sitten luokseni.
Paketti sisälsi Viva la Divan kosmetiikkaa ja lähinnä tuotteita, joille olisin voinut sanoa ei, jos joku vaan olisi vaivautunut olemaan minuun yhteydessä ennen paketin lähettämistä. En nimittäin liiemmin pidä massalähetyksistä, joissa on mitä sattuu. Suurin osa tuotteista on aina väärän sävyisiä ja sellaisia, etteivät ne kiinnosta minua yhtään. Lisäksi lukijoidenkin on ärsyttävää lukea samoista tuotteista kahdestakymmenestä muustakin blogista ja itselleni tulee lähinnä sellainen tunne, että miksi minäkin näistä kirjoittaisin, kun kaikki muut ovat jo kirjoittaneet. Pidänkin enemmän henkilökohtaisemmasta yhteistyöstä, jossa voin itse vaikuttaa siihen, mitä tuotteita postiluukustani kolahtaa ja ottaa huomioon lukijoideni toiveet.
Päästyäni asennevammastani yli päätin vihdoin, että kokeilen tuotteita. Sitä varten ne on minulle lähetetty, joten ehkä niiden joukosta löytyy jotain sellaista, mikä lukijoitani kiinnostaa. Tai teitä vartenhan ne ovat oikeastaan lähetetty eivätkä minua, joten tottakai näihin kannattaa tutustua.
Paketti sisälsi mm.  kolme Viva la Divan huulipunaa. Olen kuullut merkin punista paljon kehuja, joten punat olisivat varmasti mielenkiintoista kokeiltavaa.
Harmikseni sävyt eivät olleet ihan sitä, missä itse viihdyn, joten tein kokeiluja lähinnä neljän seinän sisällä.
Sain kokeiluuni sävyt 116 Skyfall, 118 Moon walk ja 119 Super Nova.
 
Suosikkisävyni oli tietysti kolmikon helpoin sävy 116 Skyfall. Kylmä pinkin sävy levittyi huulille ihanan pehmeänä ja hieman vahamaisena, mutta kosteuttavan tuntuisena pysyen huulilla hyvin. Tämä oli minulle sopivan kesy kylmän violettiseen taittava puna, joka ei kuitenkaan oikeasti vielä ollut violetti.
Kolmikon aivan ylivoimaisesti villein veto oli 118 Moon walk. Metallisen sininen puna tuntui metallisen koostumuksensa vuoksi huulilla hieman kahta muuta kuivemmalta, muttei kuitenkaan kuivalta. Puna peitti hyvin ja oli ihan hauska, mutten todellakaan näe tätä omilla huulillani koskaan ikinä milloinkaan kenenkään nähden teemabileet poissulkien.
Kolmas sävy oli 119 Super Nova, joka oli nyt jo oikeasti luumunpunainen ja selkeästi violettinen sävy. Sävy oli hauskaa kokeiltavaa, mutta minun väritykseeni aivan liian voimakas, syvä ja tumma. Lisäksi koen nämä violetin sävyt usein hankaliksi levittää huulille tasaisesti, sillä niiden kanssa käy huulillani usein kuten ylläolevasa kuvassa näkyy: kuivemmat huulenrepaleet värjäytyvät tummiksi ja näytän yleensä vaan suttuiselta ja mustikkapiirakkaa kaksinkäsin ahmineelta.
 Jos kuitenkin suljen mielestäni pois sävyt ja keskityn punien koostumukseen, ymmärrän niiden hehkutuksen täysin. Jos metallisempaa Moon walkia ei lasketa, olivat punat koostumukseltaan ihanan pehmeitä, täyteläisiä ja jotenkin jämäkän vahamaisia, mutta silti pehmeän kosteuttavia. Ne liukuivat huulilleni hyvin sulaen niille loistavasti jättämättä vain huulipunafilmiä huultenpinnalle, eli ne olivat laadultaan kaikin puolin loistavia. Mitään varsinaisia kestopunia nämä eivät ole, mutta silti loistavia peruskestäviä ja kuitenkin samalla kosteuttavia ja huulet pehmeinä pitäviä tapauksia.
Ihan erityisesti pidin punien kauniista strassikoristeisista hopeisista hylsyistä, jotka lisäsivät hylsyjen tyylikkyyttä heti.
Nämä punat herättivät mielenkiintoni Viva la Divan huulipuniin ja olisikin mukavaa päästä testailemaan paremmin sarjan neutraalimpia sävyjä, joita voisin käyttää kotini ulkopuolellakin.
Viva la Divan huulipunia myyvät Kicksit ja punilla on hintaa muistaakseni n. 7 euroa, eli ne ovat todella edullisia laatuunsa nähden.
Oletteko te kokeilleet Viva la Divan huulipunia? Tai tiedättekö muita merkin kehuja ansaitsevia tuotteita?