Testissä luonnonmukainen A´kin Ginkgo & Jojoba Intensive Moisture Vitamin Masque

Käytin vähän aikaa sitten loppuun luonnonkosmetiikkaa valmistavan A´kin-merkin Ginkgo & Jojoba Intensive Moisture Vitamin Masquen ja kuten yhteenvedossa silloin lupailin, kirjoittelen siitä nyt hieman tarkemmin.

A´kin-merkin tuotteet ovat täysin luonnon rakaa-aineista valmistettuja tuotteita, jotka on valmistanut australialainen The Purist Company. Olen kuullut merkin tuotteista paljon hyvää, joten tilasin sen aikoinan innolla kokeiluun Feeluniquesta.

Naamio on ladattu täyteen kosteuttavia, hoitavia ja hiuksia pehmentäviä aineosia, jotka tuovat tukkaan ihanaa kiiltoa ja sileyttä.

Täytyy kuitenkin myöntää, että olen itse ehkä loppujen lopuksi hieman enemmän synteettisiä aineosia sisältävien tuotteiden perään.

Ensinnäkään en oikein välitä näiden luonnonskoemtiikan tuotteiden yrttisistä tuoksuista. Olen nainen ja haluan tuoksua hyvälle: kukille, sokerille, hedelmille, makealle, raikkaalle ja naiselliselle. En vaan yksinkertaisesti halua, että hiukseni haisevat parin päivän ajan yrttitarhalle!

Vaikka tuoksu ei ollutkaan mieleeni en silti voi kiistää, etteikö tuote olisi ollut hoitava. Tehohoitoa voi käyttää viiden minuutin tai jopa puolen tunnin vaikutusajalla. Itseasiassa sen voi jättää tukkaan jopa yön yli muhimaan! Itse käytin tuotetta yleensä 20-40 minuutin vaikutusajalla.

Hiukset jäivät tämän jäljiltä todellakin pehmeiksi ja kosteutetuiksi sekä hoidetun tuntuisiksi, mutta jotenkin jäin ehkä kuitenkin kaipaamaan sitä lisäselvitystä, jota pienen pieni silikonilisä tukkaani toisi. Nyt kun tukassani alkaa olla mukavasti pituutta, kaipaa se kosteutuksen lisäksi myös tehokasta siloitusta eikä tämä ihan kykene tuomaan sitä tukkaani niin paljon kuin sitä toivoisin (eli esimerkksi takkujen selvityksessä tästä ei ole apua samalla lailla kuin silikonisesta hoitoaineesta).

Luonnonkosmetiikan hiusnaamioksi tämä oli kuitenkin loistava ja jos hae hiusnaamiota ilman synteettisiä raaka-aineita eikä ekompi tuoksu häiritse sinua, suosittelen kokeilemaan tätä!

Ovatko A´kin-merkin tuotteet teille tuttuja?