Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa apteekeista: Urtekram Morning Haze

*Sis. mainoslinkin

Tänään lyödään kaksi kärpästä yhdellä iskulla kirjoittamalla tuotteista, jotka edustavat kahta sellaista tuoteryhmää, joita blogissani harvemmin vilahtelee. Esittelyssä on nimittäin luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteita, joita myydään apteekeissa!

Urtekram Morning Haze

Edullisista luonnonkosmetiikan tuotteistaan tunnettu Urtekram on tuonut myyntiin täysin uuden tuotelinjan, jota myydään tällä kertaa nimenomaan apteekeissa, mikä tarkoittaa suomalaisella mittakaavalla, että nämä luonnonkosmetiikan tuotteet on suunnattu nimenomaan herkemmille kuluttajille.  Kirjoittelen melko vähän luonnonkosmetiikasta sekä apteekkikosmetiikasta, sillä olen niiden kanssa melko vähän tekemisissä ja monet niistä tuntuvat suorastaan hieman tylsiltä esimerkiksi juuri tällä hetkellä kovasti intoilemaani aasialaiseen kosmetiikkaan verrattuna.

Urtekram Morning Haze

Omaan nenääni iskevät luonnonkosmetiikassa usein nimenomaan ne vihreän yrttiset ja liian luonnonkosmetiikkamaiset tuoksut, jotka eivät vain millään ole mieleeni. Tykkään eniten pehmeistä, raikkaista tai parfyymimaisista tuoksuista ja epäilen, että moni turvautuu apteekkikosmetiikkaan juurikin siksi, etteivät tuotteet saa tuoksua vahvasti.

Urtekram Morning Haze

Uusissa Urtekram Morning Haze -tuotteissa onkin luonnonkosmetiikan tuotteiksi melko mieto tuoksu, josta olen kuullut monen pitävän. Minusta nämä tuoksuvat edelleen ”luonnonkosmetiikalle”, mutta tuoksu on kuitenkin melko kevyt. On kuitenkin mukavaa, että apteekkimyyntiin on saatu  uusia Ecocert-sertifioituja luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteita, sillä uskon monen apteekkiasiakkaan kaipailleen niitä.

Urtekram Morning Haze

Uusi tuotelinja sisältää hyvä perusvalikoiman päivittäiseen vartalon ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita. Suihkugeeli, käsisaippua käsivoide, vartaloemulsio, alkoholiton ja alumiiniton deodorantti sekä shampoo, hoitoaine ja hiuksiin jätettävä hoitoaine on kaikki pakattu mukavan tyylikkäisiin pulloihin, jotka miellyttävät minimalistisista pakkauksista nauttivaa silmääni. Murretun vaaleita pulloja koristavat kullansävyiset yksityiskohdat eikä pakkauksia ole täytetty liiallisella määrällä tekstiä tai kuvia, mistä tykkään itse kovasti.

Urtekram Morning Haze

Sain blogikokeiluun tuotelinjan suihkugeelin, käsisaippuan ja vartaloemulsion, jotka ovat kaikki olleet jo toista kuukautta käytössäni. Käsisaippua on mukavan hellävaraisesti pesevä ja sen pakkaus näyttää tyylikkäältä lavuaarin reunalla. Suihkusaippuasta voi sanoa samaa ja sitä on meillä käyttänyt mielellään myös mieskin. Sekä suihkugeelissä että käsisaippuassa on ohuehko koostumus, muttei silti niin juokseva kuin monissa luonnonkosmetiikan puhdistustuotteissa on.

Urtekram Morning Haze

Lempparituotteeni on tietysti mm. oliiviöljyä ja karitevoita sisältävä vartaloemulsio, joka kosteuttaa ihoa kivasti, mutta on koostumukseltaan silti kevyttä ja nopeasti imeytyvää. Tämän pullo veteleekin jo viimeisiään, sillä meikäläinen on melkoinen vartalovoiteilla läträilijä ja niiden aktiivikäyttäjä. Vartalovoide on ollut mukava käytössä, sillä vaikka siinä on hieman luonnonkosmetiikkamainen tuoksu, ei se jää silti vahvasti leijailemaan ympärilleni. Tuoksun kuvailtiin minulle olevan ”raikkaanja hempeän seljainen”.

Urtekram Morning Haze

Tuotelinjan tuotteet sisältävät pohjoisen luonnon luomuraaka-aineita, jotka on yhdistetty hyaluronihapon ja aloe veran kaltaisiin tehoaineisiin. Urtekramin tuotteet ovat tunnetusti myös edullisia, mistä annan itse suuren plussan. Kaikilla Mornign Haze -tuotelinjan tuotteilla on hintaa alle kymmenen euroa!

Urtekram Morning Haze

Vegaanisia Urtekram Morning Haze -ihonhoitotuotteita myyvät Suomessa apteekit ja niitä voi ostaa myös netistä verkkoapteekista täältä*.

Urtekram Morning Haze

Onko teillä kokemuksia Urtekramin tuotteista?