Luonnollinen löytö!

Eilen puhuttiin luonnonkosmetiikasta (ja sitä ennen samaa linjaa seurailevista saippuoista) ja tänään jatketaan joidenkin teistä iloksi edelleen samalla linjalla.

Sain pieni ikuisuus sitten Essentia Naturalen kautta kokeiluuni Provida Organicsin Kehäkukka kosteusvoiteen kasvoille.

Provida Organics on luonnonkosmetiikkamerkki ja sarjan Kehäkukka kosteusvoide on nimenomaan tukkeutuneelle sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle tarkoitettu tuote ja juuri sellainen minun ihoni on viimeaikoina ollut (tai oli ainakin ennen viimeisintä antibioottikuuria ja Paulan tuotteiden käyttöönottoa).

Tuotteen luvataan sopivan myös janoiselle ja stressaantuneelle iholle ja sen pitäisi nimenomaan vähentää iholla kireydestä johtuvia tukkeutumia (eli kun tali ei pääse kunnolla ulos ja iho menee tukkoon) sekä stressin aiheuttamia näppyjä sekä se myös lupaa palauttaa ihon elinvoimaisuuden ja rauhoittaa mahdollista ärsytystä. Siis tämähän on aivan täydellinen tuote minulle jo lupaustensakin perusteella! Miksi ihmeessä en ole ottanut tätä käyttööni jo aiemmin?? Tässähän on apu aivan kaikkeen, mistä ihoni on viimeisen vajaan vuoden ajan jatkuvasti kärsinyt!

Tuotteen sisältökin on simppeli:
Vesi, soijaöljy, cetearyl alcohol, kehäkukka (Calendula officinalis), sorbitoli, cetyl palmitate, sodium cetearyl sulfate, sheavoi (Butyrosperum parkii), bengoic gum, E-vitamiini (tokopherol), kamomillasaunio (Chamomilla recutita).

Ihoni tykkäsi tästä todella paljon. Olen käyttänyt tätä yökäytössä Paula’s Choice -tuotteiden rinnalla, sillä käyttämäni Paulan tuotteet hoitavat, mutta eivät niinkään tuo kosteutusta iholleni.

Kehäkukka kosteusvoide kosteuttaa ihoani todella tehokkaasti saaden sen näyttämään heleältä, tuntumaan pehmeältä ja ennen kaikkea tasaiselta. Tämä todellakin tuntuu auttavan ihoani!

Käytän tämän tuubini todella mielelläni loppuun!

Lisätietoja sarjasta voit lukea myös täältä.

Onko teillä kokemuksia Provida Organicsin tuotteista?