NKD SKN Pre-Shower Tan – uudentyyppinen itseruskettaja

*Sis. mainoslinkin

En voi valehdella, että käyttäisin itseruskettavia tuotteita usein. Haluaisin kyllä käyttää, mutta en vain kestä sitä itseruskettavan tuotteen synnyttämää katkua, joka alkaa kehittyä rusketusreaktion tapahtuessa. Olen kuitenkin aina valmis kokeilemaan uusia kiinnostukseni herättäviä tuotteita siltä varalta, että ne yllättäisivät minut positiivisesti ja välillemme syttyisi intohimoinen suhde.

NKD-SKIN Self Tan Pre-Shower Tan

Yksi viimeisimmistä kokeiluistani on ollut supersuosituista rusketustuotteistaan tunnetun Vita Liberatan pikkusiskon NKD SKN -tuotemerkin varsin kiinnostava asteittain itseruskettava suihkuvoide nimeltään Pre-Shower Tan, jonka sain blogikokeiluun.

Uusi NKD SKN -merkki luonnehtii itseään kaupungin cooleimmaksi, uuden sukupolven itseruskettavaksi sarjaksi. Merkin tuotteet on tehty nuorille, jotka ovat tarkkoja budjetistaan, mutta tahtovat silti maksimaalisen rusketustuloksen paremmilla raaka-aineilla.

NKD-SKIN Self Tan Pre-Shower Tan

Omaan ikämittariini kolahtaa muutamien viikkojen päästä 30, joten en ehkä enää saa lukea itseäni mukaan tähän kerhoon, mutta se ei silti tarkoita, etteikö uusi itseruskettaja kiinnostaisi. Minua nimittäin todellakin houkutteli kokeilla itseruskettajaa, joka laitetaan iholle vain kymmeneksi minuutiksi ja jonka voi sen jälkeen vaan huuhtoa pois. Voisiko lopputuloksesta tulla tasainen? Olisiko tuotteessa itseruskettavalle tyypillinen tuoksu? Tulisiko sillä edes sävyä?

Tuotteen kokeilu oli jännittävää. Voide muistutti koostumukseltaan hieman suihkussa käytettäviä kosteusvoiteita. Se oli yllättävänkin riittoisaa ja tuoksui lähinnä perusvoiteelta. Voide levittyi hyvin ja sain työstää sitä iholleni ihan rauhassa välttyäkseni rusketusrannuilta.

NKD-SKIN Self Tan Pre-Shower Tan

Ongelmallisinta olikin sitten keksiä, kuinka sen 10 minuuttia saisi alastomana kylppärissä kulumaan. Tavallisesti kasvonaamion, hiusnaamion tai vartalotuotteen vaikuttaessa voi helliä esimerkiksi kuorintatuotteilla jotain muuta kehon osaa, poistaa karvoja tai ylipäätään keksiä jotain kauneudenhoitoon liittyvää, mutta koska olin kuorrutettu itseruskettavalla voiteella, tuli minun jättää väliin kaikki vettä vaativat toimenpiteet. Tyydyin värjöttelemään 10 minuuttia kylppärin viileydessä kännykkä kädessä. Se kun on varsinkin iltaisin sellainen ihmelaite, joka saa ajan katoamaan aivan totaalisesti ja ennätysnopeasti vieläpä.

Tuntui suorastaan oudolta mennä pesemään tuote pois iholta, mutta tein sen silti. Hieroin iholle kunnolla saippuaa ja kuunasin kroppani normaalisti päästä varpaisiin. Mietin, voisiko tuote oikeasti muka vielä tuon jälkeen tuoda jonkun vaikutuksen.

Olin hereillä vielä pari tuntia iltasuihkun jälkeen ja itseruskettavien tuotteiden suhteen supertarkka nenäni alkoi pikkuhiljaa haistella tuttua itseruskettavan tuulahtelua. Sujahdin peiton alle vätäen sen tiiviisti kroppaani vasten, jotta itseruskettavalta käryävä kroppani pysyy nenäni ulottumattomissa ja vaivuin uneen miettien tyytyväisenä, että kerrankin ei tarvitsisi miettiä, tuleeko rusketukseen epämääräisiä viivoja ja epätasaisuuksia siksi, että petivaatteet olisivat tehneet painaumia.

NKD-SKIN Self Tan Pre-Shower Tan

Ihollani oli aamulla ihan tavallinen itseruskettavan tuoksu, mutta ryntäsin suihkuun pesemään sitä pois. Samalla huomasin, että vartaloni iholleni oli muodostunut aivan uskomattoman tasainen ja luonnollinen päivetys, joka sopi täydellisesti tällaiselle kalkkilaivan kapteenille. Ruskettava tuote oli suunniteltu nimenomaan päivetystä asteittain antavaksi ja tällaiselle kalmankalpealle tyypille yhdellä käyttökerralla tuli todella optimaalinen sävy. Ihoni näytti terveen heleältä, mutta silti vain sen verran, että sain kuulla kommenttia freesistä olemuksestani sen sijaan, että kukaan tajuaisi kysyä sanallakaan, mitä itseruskettavaa olen kokeillut.

Lopputulos oli sen verran luonnollinen, etten saa siitä kameraan hyvää kuvaa. Minulle se kuitenkin kertoo nimenomaan siitä, että tuote onnistui tehtävässään loistavasti: minulla on luonnollisen näköinen ja ihanan tasainen päivetys, joka syntyi varsin vaivatta.

*NKD SKN Pre-Shower Tan -itseruskettajaa myy verkossa esimerkiksi Lyko.fi.

NKD-SKIN Self Tan Pre-Shower Tan

Miten olisi tämän tyyppinen itseruskettaja?

PS. Jos mietit, miksi on niin hankalaa valmistaa itseruskettava tuote, jossa ei ole itseruskettavan tuoksua, niin lue tämä aiempi postaukseni. Tai jos mietit, kuinka itseruskettajat on keksitty alunperin niin lue tämä postaus – tarina on kirjaimellisesti aika yököttävä.