Vuoden 2023 parhaat joulukalenterit

*Sis. mainoslinkkejä

Joulunodotus sujuu mukavasti, kun lahjoja saa jo ennen jouluaattoa – ja paras tapa siihen on tietysti hankkia joulukalenteri itselleen tai läheiselleen.

Löydät tältä sivulta runsaasti vinkkejä erilaisista joulukalentereista, joista voit poimia jokaiseen makuun sopivan vaihtoehdon.

Näiden kalenterien sisältä löytyy niin karkkia, sipsejä, meikkejä ja muutakosmetiikkaa, olutta, viiniä, kahvia, teetä kuin noh, oikeastaan lähes mitä tahansa!

Tältä sivulta löytyy niin aikuisille, lapsille, naisille kuin miehillekin sopivia joulukalentereita.

Sivulla on myös vinkkejä erilaisista personoiduista DIY-kalentereista, jotka voivat olla hauska idea esimerkiksi puolisolle, kumppanille tai lapselle annettaviksi.

Huomioithan, että osa sivulla linkitetyistä kalentereista on vasta tulossa myyntiin, eli jos tuote näyttää olevan verkkokaupasta loppu, voi olla, ettei se ole vielä edes tullut verkkokauppaan.

Pringles joulukalenteri

Joulukalenteri napostelijalle: *Pringles-sipsikalenteri 

Pringles-joulukalenteri sisältää 24 luukkua, joista jokaisen takaa paljastuu 40 gramman sipsiyllätys. Sipsit on pakattu pieniin Pringles-purkkeihin.

*Osta Pringles-joulukalenteri täältä.

Harry Potter joulukalenterit

Joulukalenteri velhomaailman ystävälle: *Harry Potter -joulukalenterit

Harry Potter on aina in ja sopii niin aikuisille kuin lapsillekin. Miten olisi Harry Potter -aiheinen sukkakalenteri, pienillä Harry Potter -hahmoilla täytetty kalenteri tai muuten vain Harry Potter -aiheisia pieniä tavaroita sisältävä joulukalenteri?

Oma ehdoton suosikkini on Jelly Belly -joulukalenteri, joka sisältää eri makuisia Jelly Beans -rakeita. Toisin kuin Harry Potterissa, ei tämän kalenterin kanssa tarvitse pelätä, että kalenterista paljastuisi Bertie Bottin Joka Maun Rakeita, jotka voivat kirjaimellisesti olla mitä tahansa korvavaikusta oksennukseen – tässä kalenterissa kaikki rakeet nimittäin ovat herkullisia ja hyvänmakuisia.

*Osta Harry Potter -joulukalenterit täältä.

kalastuskalenteri

Joulukalenteri kalastuksen ystävälle: *Abu Garcia & Berkley -kalastuskalenteri

Jos tykkäät kalastuksesta tai tiedät jonkun, jonka haluaisit innostuvan siitä, on kalastuskalenteri loistava hankinta.

Tämä joulukalenteri sisältää 24 erilaista viehettä, syöttiä ja lisätarviketta kalastukseen.

*Osta kalastuskalenteri täältä.

Vegaaninen suklaakalenteri

Joulukalenteri vegaanille: *Monty Bojangles Vegaaninen Suklaakalenteri

Vegaanisuus huomioidaan yhä useammissa asioissa ja nykyään myös joulukalentereissa. Tämä Monty Bojangles -joulukalenteri sisältää 24 vegaanista suklaatryffeliä brittiläiseltä Monty Bojangles -brändiltä.

*Osta vegaaninen suklaakalenteri täältä.

Joulukalenteri kissalle

Joulukalenteri kissalle: *Cupid & Comet Festive Cat Treats Luxury Deli Advent Calendar

Kuka sanoo, että joulukalenterit ovat vain ihmisille! Tämä joulukalenteri on nimittäin tehty kissan hemmotteluun.

Ylellinen Cupid & Comet -joulukalenteri sisältää 24 lihaisaa herkkua kissalle ja auttaa harhauttamaan kissan huomion (ainakin edes hetkeksi) pois joulukoristeista.

*Osta kissojen joulukalenteri täältä.

Joulukalenteri koiralle

Joulukalenteri koiralle: *Cupid & Comet Festive Dog Treats Luxury Deli Advent Calendar

Jos kissoille on oma joulukalenteri, niin tietysti sellainen löytyy myös koirille. Cupid & Comet -joulukalenteri koiralle sisältää niin ikään 24 lihaisaa herkkua koiran hemmotteluun.

*Osta koirien joulukalenteri täältä.

Tee oma joulukalenteri DIY

DIY-joulukalenterit

Näppäräsorminen askartelee joulukalenterinsa itse, mutta jos näpertely ei innosta, löytyy siihen onneksi ratkaisu.

Saatavilla on nimittäin useita erilaisia DIY-joulukalentereita (Do It Yourself), joissa itse kalenteri ostetaan valmiina, mutta sisältö hankitaan itse. Tällaiset kalenterit ovat hyvä idea, sillä niiden sisällön voi räätälöidä täysin kalenterinsaajan maun mukaiseksi.

Tutustu esimerkiksi näihin DIY-joulukalentereihin:

Lisää ideoita itse tehtyihin valmiisiin joulukalentereihin löytyy *täältä.

kosmetiikkakalenteri

Joulukalenterit kosmetiikkaa rakastavalle

Jos etsit joulukalenteria, joka on täytetty kosmetiikalla, olen koonnut tälle sivulle vinkkini kaikista parhaista kosmetiikkakalentereista.

Löydät sivulta erilaisia vinkkejä meikkikalentereista, ihonhoitokalentereista, kynsilakkakalentereista ja muista kosmetiikkaa sisältävistä joulukalentereista.


Muita ideoita joulukalenteriin

Jos kaipaat lisää ideoita erilaisista joulukalentereista, suosittelen katsomaan esimerkiksi *tämän Coolstuff-verkkokaupan sivun, jolla on ainakin tätä artikkelia kirjoittaessa myynnissä TOISTASATAA erilaista joulukalenteria.

Näiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin ja Coolstuff-verkkokaupan sivuilta ostaessa kalenteri on mahdollista lähettää myös suoraan sen saajalle.