Parhaat tuotemerkit miesten ihonhoitoon – vinkit isänpäiväksi!

*Sis. mainoslinkkejä

Miehet ostavat yhä enemmän ihonhoitotuotteita, mutta onhan se totuus meillä Suomessa varsinkin yhä sellainen, että me naiset ostamme heille edelleen suurimman osan heidän tuotteistaan. Koska isänpäivä lähestyy oikeasti jo kovaa vauhtia ja joulukin on pian täällä, on mitä parhain hetki ottaa asia puheeksi näin meidän naisten kesken.

Miesten ihonhoito

Jaksan itse verrata ihonhoitoa aina auton huoltoon: Pinta on hyvä pitää puhtaana, jotta muutkin näkevät, että tästä yksilöstä pidetään huolta ja kun puhtaaseen pintaan muistaa lätkiä autovahaan rinnastettavia ihonhoitotuotteita, pysyy se ihasteltavassa ja ruosteettomassa kunnossa pitkään.

Suomalainen mies ei ole kuitenkaan vielä ymmärtänyt aivan täysin, että siinä missä laiminlyödyn auton voi vaihtaa uuteen vaikka joka sesonki, on heillä vain yksi iho, joka kulkee vuosikertavalmisteisena mukana läpi elämän. On siis erityisen tärkeää, että siitä huolehditaan sen vaativalla arvokkuudella. (Hieman kuin ostaisi hienon Teslan, mutta jättäisi sen ilman huoltoa parkkipaikan nurkkaan suomalaisen sään ja naapurin kurittomien lasten armoille.)

Ostolakossa blogi miesten ihonhoitotuotteet

Onneksi minulla on kotona yksi ihonhoidosta kiinnostunut ruotsalainen ja töissä vielä runsain määrin lisää. Ahdistelinkin heitä kaikkia (epä)tasapuolisesti nyhtäen heistä irti vinkkejä heidän omista suosikkisarjoistaan miesten ihonhoidon saralla.

Miehistä on kuulemani perusteella usein mukavaa, että koko tuotemerkki on kehitetty ihan juuri nimenomaan miehille. Se ei ole vaan toisen, pääasiassa naisille suunnatun tuotemerkin kaupallinen jatkumo, jolla on yritetty saada merkille lisää myyntiä, vaan ihan oikeasti heille tehty juttu. Silloin sen koostumukset on varmasti tehty nimenomaan miestä ajatellen, sillä miksi kukaan laittaisi pystyyn kokonaista yritystä tehdäkseen tuotteita, joita ei ole optimoitu kohderyhmälleen?

Miesten ihonhoito Ostolakossa
Vaikka me naiset tiedämmekin omat tuotteemme, ei meiltä silti välttämättä heittämällä irtoa vinkkejä uusia tuotteita kaipaaville miehille. Jos siis kaipaat siis hyvää tuotesarjaa, josta poimia poikaystävälle, puolisolle, isälle, veljelle tai vaikka kaveripojalle tuotteita, niin ainakin nämä tuotemerkit ovat saaneet osakseen runsaasti kehuja:

Jack Black ihonhoitotuotteet

Jack Black*

Jack Black on juuri niin cool kuin miltä se kuulostaakin. Nimestään huolimatta tuotemerkillä ei ole mitään tekemistä julkkis-Jackin kanssa, mutta merkin tuotteet ovat varsinkin Jenkkilässä lähes yhtä suosittuja kuin näyttelijä-kaimansa. Tyylikkäisiin pakkauksiin pakattujen tuotteiden viehätys on siinä, että ne ovat kuin mukava kaveri, jonka kanssa meno on rento ja meininki aitoa. Tuotteet tekevät mitä lupaavat ja ilman jippoja.

Buldog Skincare

Bulldog Skincare*

Siinä missä koira on miehen paras kaveri on Bulldog Skincare sitä myös. Tuotteet sisältävät runsaasti luonnollisia ainesosia ja ne on valmistettu eläimiä ja ympäristöä kunnioittaen. Ne eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia, joten ne sopivat hyvin eettisiä arvoja ihonhoidossaan korostaville. Simppelin valkeisiin pakkauksiin pakatut tuotteet ovat vieläpä varsin edullisia!

ManCave ihonhoitotuotteet

ManCave*

ManCave – ihan vaan siksi, että miesten tuotteiden pitää kuulostaa miehekkäiltä. Tuotteet ovat puhdasta luonnonkosmetiikkaa, koska eihän luolamieskään käyttänyt mitään synteettistä. Tuotemerkin pakkaukset näyttävät miehekkäiltä ja sopivat erityisesti niille, joille tuotteiden luonnonmukaisuus on tärkeää. Tuotteissa on loistavaa myös hinta, sillä kaikki merkin tuotteet irtoavat kaupasta varsin edullista veloitusta vastaan.

4VOO

4VOO*

4VOO-merkin voisi sanoa olevan sille vähän enemmän vaativalle miehelle, joka tahtoo paitsi luksusta, mutta on myös kiinnostunut hyödyntämään värikosmetiikan tuomia mahdollisuuksia tavalla, joka ei pistä muiden silmään. Tuotemerkin valikoimasta löytyy paitsi laadukasta ihonhoitoa myös miehille suunnattuja meikkituotteita kuten tummia silmänalusia ja näppyjä häivyttävää peitepuikkoa, kiiltoa poistavaa väritöntä puuteria, kulmakarvat ojennuksessa pitävää väritöntä kulmageeliä sekä jopa täytelöittävää huulivoidetta. Meikkituotteet on tehty miehekkään neutraalin näköisiksi ja ne tekevät äijänkin meikkaamisesta siksi ihan vaan coolia.

Recipe for Men ihonhoitotuotteet

Recipe for Men*

Recipe fo Men on skandinaavisiin olosuhteisiin tehtyä ihonhoitoa, jonka tuotepakkauksiin on tuotu lääkärin reseptimäistä asiantuntemusta. Matkustan aamuruuhkassa bussikaistalla ja rinnallani sattuu usein kiitämään Recipe for Men -autolla ajeleva miehes, joka todellakin näyttää sellaiselta rennon coolilta, ihostaan huolta pitävältä Svenssonilta, joka on samalla sekä huolitellun tyylikäs että miehekkään maskuliininen – vähän kuin merkin tuotteetkin! Merkiltä löytyy hyvä ja kattava valkoima miesten iholle kehitettyjä tuotteita, jotka tuovat avun joka ongelmaan.

JPG Miesten ihonhoitotuotteet

Jean Paul Gaultier Monsieur*

Jean Paul Gaultier tekee toki paljon naistenkin tuotteita, mutta merkki on lähinnä kosmetiikkapuolella tunnettu hajuvesistään. Jokaisen mahdollisimman maskuliinista tuoksua hakevan miehen kaapista tuntuu löytyvän JPG:n miehen torsoa mallintava turkoosinsininen Le Male -hajuvesi, joka on äijä. On siis varsin selvää, että myös merkin Monsieur-ihonhoitotuoteet tekevät ihon huolehtimisesta äijien jutun.


Shiseido miesten ihonhoito

 Shiseido*

Laivalla töissä ollessani sain jatkuvasti kuulla kehuja Shiseidon miesten tuotteista. Aivan kuten merkin naistenkin ihonhoitotuotteet saavat uteliaat kokeilijat hullaantumaan jo ensimmäisellä käyttökerralla, on sama kuulemma käynyt myös useille miehille. Tyylikkäisiin pakkauksiin pakatut tuotteet ovat ulkonäöltään modernin zen ja sisällöltään täyttä kultaa.

Lumene Miesten ihonhoitotuotteet

Lumene*

Lumenen miesten tuotteet ovat meidän talossamme hitti. Emme vielä tunteneet ruotsalaisen kanssa kunnolla kun hän pyysi minulta suositteluja kasvojenhoitotuotteista. Vinkkasin hänelle muutaman Lumene-tuotteen ja kokeilun jälkeen hän hamstrasi kaikkia niitä itselleen useamman kappaleen ihan vaan siltä varalta, ettei niitä saisikaan lisää niiden loppuessa. Nykyään hän ottaa kiltisti vastaan kaikki minulta saadut ylijäämävoiteeni, mutta niinä muutamina kertoina, joina hänen on täytynyt hankkia itselleen esimerkiksi salikassiin sopiva voidetuubi, on hän hankkinut sen Lumenelta tietäen, että tykkää merkin tuotteiden laadusta aina.

Man Pixabay

Kuka ostaa teidän miestenne tuotteet?

Kuvat: Pixabay / valmistajat. Kuvien miehet eivät liity juttuun, vaikka heistä muutamasta mielelläni juttelisinkin.