Kauneusboksi by Miia Ezen

*Sis. mainoslinkin

Olin ennen aivan valtava kuukausittaisten, yllätyksillä täytettyjen kosmetiikkaboksien fani. Rakastin sitä odottavaa fiilistä, kun boksin saatua miettii, mitä se mahtaa sisältää ja toivoo, että sieltä paljastuu jotain aivan huikeaa.

Minulta meni todella, todella monta vuotta ennen kuin tajusin, että loppujen lopuksi vain harva kuukausiboksi on sellainen, että oikeasti pidin sen sisällöstä. Toiset boksit tarjoavat dödöä ja hammastahnaa kuukaudesta toiseen ja toisista taas vaikuttaa ensisilmäyksellä löytyvän ihan kivoja tuotteita, joille ei sitten kuitenkaan loppujen lopuksi ole yhtään mitään käyttöä ja ne päätyvät lopulta kiertoon kerran kokeiltuina tai jopa kokeilemattomina.

Loppujen lopuksi olen siis jo pitkään ollut sitä mieltä, että kuukausittaiset yllätysboksit ovat minusta aivan turha juttu ja mielummin käytän ne eurot vaikka sitten yhteen, tarkkaan harkittuun tuotteeseen, jonka ihan oikeasti haluan. Laatu ja varmuus korvaa nykyään määrän ja yllätysmomentin.

Miia Ezen kauneusboksi Nobebeauty kokemuksia sisältö

Kun kuitenkin kuulin, että bloggaajakollegani Miia Ezen toteuttaa Nobe Beauty -verkkokaupan kanssa yhteistyössä kertaluontoisen kauneusboksin, jonka sisällön Miia on valinnut ja että boksia on saatavilla vain rajattu erä, kiinnostuin hommasta heti. Tämä oli jotain ihan muuta, kuin ne kuukaudesta toiseen pettyneen fiiliksen jättävät laatikot.

Minusta on aina huikeaa, kun joku blogikollega tekee rohkeasti jotain uutta ja jännää, joten kun Miia kysyi, saisiko minut kosmetiikan vähennysprojektistani huolimatta yllättää boksilla, annoin ilman muuta heti luvan lähettää boksin minulle. Tällaiset erityistapaukset ovat aivan omaa luokkaansa ja halusin todellakin päästä mukaan levittämään tämän boksin riemua, sillä arvasin, että sen sisältö tulisi olemaan loistava.

Kun sain kauneusboksin käsiini ymmärsin täysin, miksi Miia oli ollut sen sisällöstä niin innoissaan. Boksissa oli todellakin hyvä sisältö!

Miia Ezen kauneusboksi Nobebeauty kokemuksia sisältö

Koska kyseessä on tänään klo 9:00 Nobe Beauty -verkkokauppaan myyntiin tullut yllätysboksi, en voi paljastaa boksin tarkkaa sisältöä tässä postauksessa.

Ainoat asiat, jotka boksista on julkisesti paljastettu on, että se sisältää seitsemän Miian suosikkituotetta, joiden arvo on vähän yli 100 euroa. Kaksi boksista löytyvää, jo paljastettua tuotemerkkiä ovat Physicians Formula ja Huxley, josta jälkimmäisen moni tietääkin olevan oma lemppari merkkini, mitä korealaiseen kosmetiikkaan tulee.

Kaikki Huxley-tuotteisiin liittyvät blogipostaukseni löytyvät täältä.

Miian kauneusboksista löytyi kaksi tuotetta, joita olen itse etukäteen kehunut paljon ja nimennyt myös omiksi suosikeikseni. Boksin koko sisältö oli ylipäätään minusta todella onnistunut ja tuotteista jokainen jää yllätyksekseni käyttööni. Kauneusboksista paljastui myös kaksi minulle täysin uutta, mutta erittäin kiinnostavaa tuotetta sekä pari sellaista tuotetta, joita olen ollut hyvin kiinnostunut kokeilemaan.

Yksi kauneusboksin tuotteista oli sellainen, jota olin nähnyt Miian Instagram Storeissaan käyttävän ja kehuvan todella, todella paljon ja jonka suhteen olin siksi hyvin utelias, mutta koska en ollut varma, sopisiko se tarpeisiini kuitenkaan, olin jättänyt sen hankkimatta. Nyt kun pääsin kokeilemaan tuotetta, rakastuin siihen välittömästi ja tulen varmasti käyttämään sitä päivittäin.

Vaikka en siis voi vielä paljastaa Miian kauneusboksin sisältöä tämän tarkemmin voin silti todeta, että minusta boksissa on erittäin hyvä sisältö, joka on täysin omaan (nykyään aika nirsoon) makuuni.

Jos siis olette seuranneet Miia ja todenneet Miian suositukset hyviksi, en voi kuin suositella tätä yllätysboksia. Tuntuu vaikealta malttaa olla hiljaa sen sisältämistä tuotteista, mutta aion palata ainakin siihen yhteen uuteen suosikkituotteeseeni jo varsin pian kunhan yllätysboksin heti lauantaina tilaavat vain saavat omat boksinsa käsiinsä eikä yllätys mene pilalle.

Kauneusbokseja on saatavilla vain rajoitettu erä ja uskon, että tämä yllätysboksi tulee myymään hyvin, joten mikäli ei tahdo jäädä ilman boksia, kannattaa sellainen käydä äkkiä tilaamassa. Minusta sekä ihonhoitotuotteita että meikkejä sisäänsä kätkevän boksin tuotteet sopivat hyvin oikeastaan ihan kaiken ikäisille ihotyypistä riippumatta, eli ne on todellakin valittu hyvin.

*Miia Ezenin kauneusboksi löytyy myynnistä Nobe Beauty -verkkokaupasta täältä. 

Miia Ezen kauneusboksi Nobebeauty kokemuksia sisältö

Aiotteko tilata Miian kauneusboksin?

Edit. Boksit tosiaan herättivät kiinnostusta – ne nimittäin myytiin lauantaiaamuna loppuun parissa minuutissa! Mieletöntä!

2 kommenttia artikkeliin ”Kauneusboksi by Miia Ezen”

Jätä kommentti