Arvonta: Voita Ikoo Paddle X Pop -hiusharja

Pesen hiukseni parin päivän välein ja föönaan ne lähes aina kuiviksi – erityisesti siitä lähtien kun luin, että föönaus on hellävaraisin tapa kuivata hiukset. Jos hiusten antaa kuivua itsekseen, ovat ne kosteuden vuoksi pidempään turvonneessa tilassa ja vaikka niitä ei kuivumista odotellessa harjailisikaan, voi tutkimuksen mukaan hiuksille olla silti föönausta haitallisempaa antaa niiden kuivua rauhassa. Jos siis hiukset föönaa kuiviksi maltillisella lämpötilalla, ovat hiukset lyhyemmän aikaa turvonneessa tilassa ja hiusvaurioita syntyy vähemmän.

Aiheeseen liittyvän aiemman postaukseni voi lukea täältä.

Käytän itse hiusteni kuivaukseen parisen vuotta sitten blogin kautta saamaani Dyson Supersonic -hiustenkuivaajaa, joka on ollut minusta ehdottomasti hintansa arvoinen. En enää suostu elämään tai edes matkustamaan ilman sitä ja vaikka lähtisin vain viikonloppureissulle pelkillä käsimatkatavaroilla, on föönin ehdottomasti tultava mukaan. Tingin mielummin jopa mukaan otettavista vaatteista ja muista tavaroista kuin jätän supernopeasti ja hellävaraisesti hiukseni kuivaavan föönin kotiin, sillä matkustaessa en todellakaan halua tuhlata aikaa tuskailemassa hotellien tehottomien hiustenkuivaajien kanssa.

Dyson Supersonic -hiustenkuivaajasta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Dyson nopeuttaa hiusten kuivumista merkittävästi, mutta koska minulla on melko paljon tukkaa ja hiukseni alkavat olla aika pitkät, menee föönaukseen tavallisesti kuitenkin 5-8 minuuttia. Tämä on hyvin vähän suhteessa siihen, kuinka kauan aikaa siihen meni ennen Dysonia, mutta silti olen korvat höröllä aina, kun kuulen jutuista, jotka voisivat nopeuttaa föönausta entisestään.

Yksi tällainen korvani hörölle laittanut juttu oli Ikoo Paddle X Pops -hiusharja. Leveä lapioharja on ylipäätään loistava kaveri avuksi föönaukseen, jos hiuksista haluaa suorat ja sileät (kunhan hiuksia vain eri revi harjalla liian kovasti hiusten ollessa vielä märät). Jos perinteistä lapioharjaa kuitenkin tuunaa hieman, saa siitä entistäkin paremman apulaisen keskipitkien ja pitkien hiusten föönauksen.

Ikoo Paddle X Pops -hiusharja

Ikoo Paddle X Pops -hiusharjan juttu on nimittäin juuri se sama X, jonka harjan nimestäkin voi bongata. Hiusharjan keskellä oleva, X-kirjaimen muotoinen aukko auttaa kuljettamaan föönin lämpimän ilman tasaisesti harjan ja hiusten läpi, mikä ehkäisee mahdollisia lämpövaurioita hiuksissa, mutta myös nopeuttaa hiusten kuivaamista entisestään.

Kaiken lisäksi hiusharjan harjakset on kuulemma kehitetty yhdessä kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoiden kanssa. Niiden harkitun pituuden ja sijoittelun ansiosta ne hierovat hiuspohjaa ja siten aktivoivat hiuspohjan pintaverenkiertoa, mikä tietysti voi vaikuttaa hiusnystyjen ravinnon saantiin. Samaan aikaan sekä jämäkät että kuitenkin joustavat harjakset lupaavat selvittää niin kuivat kuin kosteatkin hiukset hiuksia repimättä ja venyttämättä.

Ikoo on merkkinä muutenkin mielenkiintoinen. Tutustuin siihen alunperin töiden kautta kun näin merkin Tangle Teezer -harjoja muistuttavia hiusharjoja ja mietin mielessäni, että taas yksi kopio. Kun kuitenkin tutustuin merkin tarinaan tajusin, että harjat muistuttivat ulkoisesti toki Tangle Teezer -hiusharjoja, mutta niissä oli taustalla todella erilainen tarina ja lähestymistapa.

Hiusharjamerkin perustaneen pariskunnan Christopherin ja Katrinin idea hiusharjoihin syntyi heidän ollessaan matkalla Aasiassa. Christopher kärsi voimakkaasta lihasjännityksestä pään, niskan ja hartiaseudun alueella eikä turvautuminen tavanomaiseen lääketieteeseen antanut hänelle apua. Christopher hakeutuikin epätoivoisena Aasiassa perinteistä kiinalaista lääketiedettä harjoittavan erikoislääkärin vastaanotolle.

Akupainantaan, hierontaan sekä vyöhyketerapiaan keskittynyt hoito tehosi ja teki niin suuren vaikutuksen pariskuntaan, että he alkoivat haaveilla tuotteesta, joka tarjoaisi perinteisen kiinalaisen lääketieteen hyödyt yhdistettynä päähierontaan vuoden jokaisena päivänä. Tästä alkoi Ikoo-hiusharjojen tuotekehitys  ja niiden takana onkin asiantuntijaryhmä, joka koostuu hiusalan ammattilaisista, perinteisen kiinalaisen lääketieteen erikoislääkäreistä sekä tuotesuunnittelijoista.

Rakastan itse hiuspohjan hierontaa, joten hiusharja, joka tarjoaa sitä minulle arjessa vaikuttaa todellakin kiehtovalta ja kiinnostavalta.

ikoo paddle brushloveaffair X lapioharja ostolakossa

Tutustuin itse Ikoo Paddle X Pop -hiusharjaan ensimmäistä kertaa kunnolla, kun bongasin sen esittelyn Marian Maria Glow -blogista. Kiinnostuin hiusharjasta Marian esittelyn vaikutuksesta todella kovasti, sillä Marian hiukset vaikuttavat hyvin samanlaisilta kuin omani.

Unohdin harjan kuitenkin hetkeksi kunnes sain sen maahantuojalta kyselyä halukkuudestani testata hiusharjaa. Mieleni teki, sillä se vaikutti todella kätevältä. Olimme kuitenkin juuri sattuneet mieheni kanssa puhumaan varsin selviksi tulevaisuuden suunnitelmamme, joihin ei tällä hetkellä mahdu yhtään ylimääräistä tavaraa, sillä tavoitteenamme on karsia pois kaikki ylimääräinen, laittaa jäljelle jäävät kimpsut ja kampsut selkäreppuun ja lähteä hieman seikkailemaan (tästä lisää toiste). Kaikesta kätevyydestään ja kiinnostavuudestaan huolimatta en juuri nyt nähnyt itseäni kantamassa tätä hiusharjaa mukanani ympäri maailmaa.

Koska harja kuitenkin vaikutti niin hyvältä ja Marian blogikirjoitus vakuutti minut sen erinomaisuudesta pyysin maahantuojalta, josko saisin joka tapauksessa arpoa lukijoilleni yhden tällaisen kätevän hiusharjan. Pakkohan tällaisen harjan iloa oli päästä levittämään, vaikka en itse sellaista omistaisikaan!

Jos siis tällainen innovatiivinen lapioharja kiinnostaa ja haluat voittaa sellaisen itsellesi, voit osallistua arvontaan kertomalla kommenteissa, miksi haluaisit voittaa harjan.

Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 23.6.2019 klo 23:59 asti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti vastauksen yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Ikon Paddle X Pop -hiusharjoja myy Suomessa ainakin Stockmann. Harjaan voi tutustua lisää mm. tämän hiusharjaa käytössä esittelevän YouTube-videon kautta.

Ikoo Paddle X Pop -hiusharja

Kuka muu kiinnostui harjasta?

137 kommenttia artikkeliin ”Arvonta: Voita Ikoo Paddle X Pop -hiusharja”

 1. En lähes koskaa föönaa hiuksia ja luulin että hiusten luonnollinen kuivuminen olisi ollut hellävaraisinta! *gasp* Olisi ihana voittaa Ikoo Paddle X Pop -hiusharja ja upgreidata hiukset kuivasta pitkästä pehkosta silkkisiksi 🙂

 2. Hiukseni ovat melko kuluneet vieläkin latvoista, vaikka niistä on leikattu pitkät pätkät jo pari kertaa. Syy on keittiötöissä, kun hiukset oli pidettävä aina kiinni… Olenkin etsinyt uutta hellävaraista harjaa, niin tämä kuulostaisi juuri hyvältä. -Marja

 3. Kiinnostaisi kovasti, sillä hiukset ovat sen verran pitkät ja paksut että suoristaminen ja kuivaaminen vie ikuisuuden, jos siihen edes jaksaa vaivautua!

 4. Itselläni on paksut, luonnonkiharat hiukset ja testaan eri harjoja mielelläni. Kokeiltu on tangle teezerin eri mallit, sibel ja wet brush. Ikoon harja kuulostaa hyvältä..

 5. Minun on pakko föönata hiukset joka pesun jälkeen, keskimäärin 5 kertaa viikossa. Yleensä pesen hiukset iltaisin, eikä föönaukseen mitenkään jaksaisi käyttää paljoa aikaa. Minulla on kuitenkin hitaasti kuivuvat hiukset, ja kuivaamisessa kestää kaaaauuaaan. Mikä tahansa nopeuttava apuväline on siis tervetullut 🙂

 6. Päänahan hieronta on taivaallisen ihanaa!! Eikä yhtään haittaa, jos vaikuttaisi hiusten kasvuunkin!

 7. Tuon avulla saisi todennäköisesti föönattua suorat hiukset, enkä omista lapioharjaa vaikka föönailen 🙂

 8. Vanha ja paljon takkuja nähnyt tangle teezerini on tullut kestoikänsä ehtoopuolelle ja luopumisen tuskasta huolimatta nyt olisi aika vaihtaa uuteen harjaan. Tämä ikoo vaikuttaa täydelliseltä vaihtoehdolta!:)

 9. Tuntuu, etten oikein osaa föönata hiuksia sillä tavoin, että hiukset menisivät halutunlaisesti kuten esimerkiksi kampaajan tekemä föönaus on aina kaunis. Tämän harjan avulla voisin taas yrittää saada kauniit föönatut hiukset.

 10. Omistan paljon hiuksia (mulla on siis paljon yksittäisiä ohuita hiuksia) ja inhoan föönätä niitä, en oo löytäny hyvää tapaa siihen. Tää kuulosti mielenkiintoiselta tuotteelta ja tuo hieronta kuulostaa ihanalta lisältä! Voiskohan tää olla se?

 11. Minulla on paksut ja laineikkaat hiukset, joiden kuivaamisessa pyöröharjasta on ollut enemmän haittaa kuin hyötyä. Tämä harja näyttää siltä, ettei sotkeutuisi hiuksiin!

 12. Tyttärelläni on todella pitkät hiukset ja haasteelliset harjata. Hänelle tulisi tarpeeseen!

 13. Ostin joku aika sitten Lidlustä hiustenkuivaajan.. Kuivaan hiuksia harvakseltaan ja minulla olleet kuivaimet ovat aina olleet niitä perusmööpeleitä. Mutta toi Lidlin on ionisoiva, vai ionisoimaton?, sekä sen saa puhaltamaan kylmällä. Toi kylmäpuhallus on ihan huippu, ei pörrötä hiuksia ja omst suht.lirut hiukset saa kuivattua lähes samaan aikaan kuin kuumalla puhaltaen. Arvonnassa mukana..

 14. Juuri tänä aamuna totesin että nykyiselle Tangle teezerille pitäis saada uus seuraaja kun se ei enää lukuisten tiputteluiden jälkeen pysy kasassa..

 15. itselläni on ollut käytössä tangle teezer, mutta olen huomannut että se tosiaan katkoo hiuksia, tai ainakin hiustenlähtö on kasvanut sitä käyttäessä. En kuitenkaan ole saanut aikaiseksi hankkia uutta harjaa, joten tämä tulisi todellakin tarpeeseen ja samantien käyttöön!

 16. Olisikohan tässä harja, jolla vihdoin oppisin föönaamaan hiukset suoraksi! Aina joudun turvautumaan suoristusrautaan föönauksen jälkeen kun en vaan ole oppinut harjan avulla föönaamaan hiuksia suoraksi

 17. En ikinä föönää hiuksia, koska koen sen liian työlääksi. Tämä harja jos helpottaisi hommaa, niin voisi föönaus sujua rivakammin.

 18. Olen käyttänyt Tangle Teezereitä jo vuosia. Olisi kiva päästä testaamaan myös tätä. Olisi jo muutenkin aika päivittää edelliset. 🙂

 19. Föönaan hiukseni aina suihkun jälkeen ja hyvä harja on siinä hommassa paras apuväline, siis mukana arvonnassa.

 20. Olen jo hieman pidempään kokeillut cg-metodia, johon föönaaminen ei lähtökohtaisesti kuulu. Mutta täytyy kyllä sanoa, etten minäkään taida lopulta kuitenkaan olla curly girl. Hiusten kuivattamiseen kaipaan kyllä aina uusia apuvälineitä ja laillasi rakastan päänalueen hierontaa. Ehdottomasti haluaisin siis kokeilla tätä harjauutuutta!‍♀️

 21. Kyllä kelpaa! Täälläkin Dyson, joka on hyväksi havaittu. Kaikki kuivaamista edelleen helpottava olis plussaa!

 22. Koska haluaisin kerrankin sileät ja siistit hiukset ilman hampaiden kiristelyä 😉 Mukaan kivaan arvontaan!

 23. Oih! Mulla pitkät pidennykset (ja myös pitkät omat, luonnobkiharat hiukset). Ne tarvitsisi föönata aina pesun jälkeen ainakin lähes kuivaksi, mutta liian harvoin jaksaa. Ei vaan ole kunnollista harjaa ja semmoinen ”pöllyttäminen” föönillä ilman harjaa ei paljoa auta!

 24. Hypistelin tätä Stockalla joku aika sitten mutta en uskaltanut ostaa, koska luotin edelleen tangle teezerin voimaan. Monta tuotetta on kuitenkin sun blogin kautta tullut hankittua niin ehkä pitää tämäkin käydä ostamassa jos ei osu voitto kohdalle

 25. Olisi ihana saada itselle uusi hiusharja, sillä tangle teezerini jäi reissuun jaopiskelijana ei ole varaa ostaa uutta.

 26. Olisi ihanaa saada laadukas hiusharja jolla saisi hiuksille hyvinvointia. Itsellä ei ole vahvin hiuslaatu niin haluaisin hellävaraisen harjan.

 27. Kunnon lapioharja puuttuu ja tangle teezerilla ei saa föönata, joten tämä ois hyvä!

 28. Kiinnostaa kokeilla! En juuri koskaan käyt harjaa apuna föönatessa mutta tämä kuulostaa hyvältä.

 29. Katsoin videon miten harjaa käytetään ja haluaisin kyllä testata onko se noin helppoa?

 30. Tyttäreni hiukset ja hiuspohja kaipaisivat juuri tällaista harjaa! Olisipa kiva yllättää tytär tällaisella palkinnolla❤️

 31. Omista hiuksista ei tule tarpeeksi suoria jos niiden antaa kuivua itsestään. En kuitenkaan yleensä jaksa kuivata niitä kuivaajalla, koska se vie liikaa aikaa. Olisi kiva kokeilla lyhentääkö tämä harja kuivausaikaa.

 32. Kaikki hiuksille hellävaraiset ja pitkien hiusten laittoa helpottavat tuotteet kiinnostaa, eli myös tämä! Itse olen laiska käyttämään fööniä, mutta tällainen apuväline voisi olla hyvä lisä innostamaan aktiivisempaan hiustenkuivaamiseen ja lopputuloskin on varmasti toista jo tuon ison pinta-alankin tähden 🙂

 33. Haluaisin voittaa harjan, sillä itse olin toki jo lukenut postauksesi tuosta föönauksen hellävaraisuudesta (ja kaikki muut postauksesi Chanelin viisikoista lähtien), enkä silti ole aloittanut tuota föönausta.. Jospa harja boostaisi aloituksen tähän 😀

 34. Omat hiukset ovat loppumaton murheenkryyni, johon ei tunnu mikään tepsivän. Pinnalta pörröistä, muuten littanaa ja piikkisuoraa. Sukuriesana kireä päänahka. Miksi haluaisin voittaa harjan? Viimeisenä hätäkonstina – kuvauksen perusteella kurittomat kutrit saattaisivat tästä hyötyä. Ehkä. Toivottavasti.

 35. Olisi mahtavaa päästä testaamaan tätä, sillä en ole vielä löytänyt erityisen hyvää hiusharjaa 🙂

 36. Kuulostaa mahtavalta. Hiusten kasvatusprojektin myötä juuri tällaiselle harjalle olisi tarvetta.

 37. Wau, kuulostaa hyvältä. Menen yleensä nukkumaan hiukset märkinä eli tarpeeseen tulisi.

 38. Olisipa ihana saada päähieronta jokapäivä 😀
  Olisi kiva testata säännöllisellä käytöllä olisiko apua niskajäykkyyteen ja päänsärkyihin 🙂
  Ja omistan myös pitkän takkutukan.

 39. Hyvää juhannusta. Tää olisi kyllä mahtava lisä hiushoitoon! Ja kiitoksia dödö vinkistä, hyvin tyytyväinen lövengrip käyttäjä

 40. Tällä voisi kyllä korvata vanhan feikki-Tangle Teezerin, jonka lapset aina nakkaa hukkapiiloon. :’D

 41. Kuulostaapa hyvältä harjalta ja tarvetta todella olisi, pitkä ja paksu tukka ja melkein joka päivä kuivaan föönaamalla.

 42. Mun harja on niin hävettävän pieni ja vanha, että tarkoitus on ollut hankkia jo pidemmän aikaa uusi harja.

  Tämä sopisi hyvin käyttätarkoitukseen ja tykkään myös noista x- ja hiuspohjan hierontajutuista.

 43. Mun ainut hiusharja on tollanen varmaan 10 vuotta vanha, voisin huolia jo uuden 😀

 44. Pitkä luonnontaipuisa tukka, joten lämpötilavaurioiden välttely kiinnostaa erityisesti. Kauniita myös!

 45. Itsellänikin on pitkät paksut hiukset, niin olisi mielenkiintoista testata tätä. Eikä lähelläni ole kauppaa mistä voisi ostaa tämän.

 46. Kiinnostaisi todellakin testata tätä uutta hiusharjaa! Haaveena sileät hiukset hiuksia vaurioittamatta!

 47. Ikivanha hiustenkuivaajani meni vasta rikki, joten tässä voisi olla sille paljon kätevämpi seuraaja! 😀

 48. En ole ikinä kuullutkaan näistä Ikon Paddle X Pop -harjoista, mutta sellaista olisi ihan mahtava kokeilla, koska joudun pesemään ja kuivaamaan hiukseni joka ikinen päivä.

 49. Oon tuhonnut tukkani blondauksilla.. selvittäminen on tuskaa aina pesun jälkeen. Tekis mieli olla pesemättä tukkaa kokonaan! Kaikki apu olisi tervetullutta.

 50. Eihän tästä curly girl methodista tule mitään, niin olisi ihana föönata taipuisa tukka taas suoraksi ja kauniiksi

 51. Työssäni pitäisi olla huoliteltu, mutta tähän mennessä en ole jaksanut föönätä hiuksia aamuisin. Tämän harjan kanssa ehkäpä jaksaisi!

 52. Vau, tätä olisi kiva kokeilla! Nykyinen föönini on kyllä hellävarainen mutta samalla täysin tehoton! 😀 Usein annankin hiusten kuivua itsestään ja kärsin aika monesti huonoista hiuspäivistä.

 53. Jos tästä saisi vähän intoa föönaukseen, ei ole nimittäin mitään lempipuuhaani vaikka pakolla sitä teenkin välillä. Silti mietin aina että kuinka se vaikuttaa hiukseen. Kiinnostaisi myös tuo videolla näkyvä tyven kohotus ja ilmavuus, tuntuu että aina on turhan lättänä pää 😛
  Kiinnostaisi kyllä myös kovasti sen rentouttava ja hierova vaikutus ^-^

 54. Haluaisin voittaa harjan, koska minulla on todella vanha ja tehoton fööni tällähetkellä käytössä siitä syystä annankin useimmiten hiusten kuivua itsestään.

 55. Föönaan aina tukkani suihkun jälkeen ja pitkän, paksun tukan kuivaaminen vie aikaa. Hellävarainen harja on tärkeä. Tämä harja kiinnostaa nyt kovasti.

 56. Omat hiukseni ovat tosi ohuet ja lasiset, ja föönaus käsittelyineen voi aiheuttaa reipastakin katkeilua. Tätä harjaa olisi siis kiva kokeilla, ratkeaisiko föönausongelma 🙂

 57. Hei! Tollaselle harjalle olis tarvetta nyt käytän tyttären elsa ja anna frozen harjaa:)

 58. Luonnonkiharani olisi kiva föönäillä välillä suoraksi ja harjasta olisi varmasti paljon apua.

 59. Kuulostaapa mielenkiintoiselta uutuudelta! Minulla on puolipitkät ja melko paksut hiukset, joiden kuivuminen kestää pitkään etenkin takaosasta. Yleensä annan hiusteni kuivua itsekseen n. 20 minuuttia,jonka jälkeen föönaan ne kuiviksi. Tämä harja voisi tehdä kuivausoperaatiosta nopeamman, jolloin iltaisin jäisi aikaa muuhunkin kuin hiusten kanssa läträämiseen 🙂

 60. Vaikuttaa niin tolkun tuotteelta että innolla siihen tutustuisin lähemminkin!

 61. Olen todella laiska hiusten föönaaja ja menen monesti myös ihan huoletta nukkumaan märällä/kostealla tukalla.. Pitkille hiuksille tuo lapioharja olisi taatusti toimiva apuväline!

 62. Tangle tee erissä on huonoa sen kädessäpysymättömyys, se aina välillä lentelee voimalla ympäri kämppää kun ote lipeää kesken harjaamisen. Tämmönen varrellinen versio vois pysyä paremmin kädessä 🙂

 63. Mun n. 7v vanha harja hajosi viikko sitten, ja olen siitä asti vaan googlaillut, millaisen ostan tilalle, koska haluan vain yhden ja toimivan harjan! Päätä hierova kuulostaa täydelliseltä, koska mulla on järkyttävän paksun ja pitkän tukan takia pahoja läiskiä päänahassa, joten uskoisin tän auttavan niihinkin!

 64. Kyllä olisi harjalle käyttöä. Pitkät vaalennetuthiukset niin selvitettävää riittää 🙂

 65. Tämä kuulostaa täydelliseltä omaan pitkään tukkaan joka menee helposti takkuun varsinkin niskasta. Ja itsekin aina föönaan pesun jälkeen kuiviksi, muuten jää hiukset karheaksi ja pinta pörröiseksi.

 66. Mun vanha, kymmenen vuotta käytössä ollut tangle teezer on jo varsin kulahtanut ja olenkin jo etsiskellyt sille korvaajaa. Tämä harja olisi jo ihan luksusta mulle!

 67. Haluaisin saada hiuksista sileät ja suorat föönauksen turvin tällaisellä harjalla. Nykyään hiukseni ovat föönäyksen jälkeen yhtä pörrökasaa.

 68. Okei, todellakin kiinnostuin! Näin laiskalle föönaajalle kaikki apuvälineet kuulostaa ihanilta. Dysoniin ei vielä varat riitä, ja koska mikälieremingtonini kuivaa hiukset raivostuttavan hitaasti, menen useimpina iltoina suoraan suihkusta sänkyyn märillä hiuksilla. Vähän huonolla omallatunnolla tosin, koska muistin tuon sun postauksen siitä miten se vahingoittaa hiuksia enemmän 😀

 69. Olisi mielenkiintoista testata toimiiko harja hiusten kuivauksessa perusharjaa paremmin reikiensä ansiosta. Myös harjakset kuulostavat kokeilun arvoisilta.

 70. Ooh! Todella kiinnostava uutuus! Itse sekä parturi-kampaajana, että hiljattain uudessa työssäni kosmetiikkaneuvojana aloittaneena, tämä tuote on ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Ja minäkin föönaan AINA hiukseni pesun jälkeen. Ei elämästä tule muuten mitään

 71. Minulla on pitkät hiukset joilla kestää tosi kauan kuivua fööninkin kanssa. Olisi kiva kokeilla olisiko tästä apua 🙂

 72. Teini pudotti mun föönausharjan lattialle ja harja palasina. En ole vielä saanut hankittua uutta. Tarve olis

 73. Mulla menee se 20 minuuttia saada tavallisella föönillä hiukset kuivaksi, minkä takia föönaan vasta kun hiukset ovat lähes kuivat. Ehkä joskus sijoitan Dysoniin, kun on 400 euroa ylimääräistä 🙂

 74. Pitkähiuksisena ja todella harvoin föönaavana ihmisenä kiinnostuin sekä föönistä, että tästä harjasta, ikää kun on 51 ja hiukset kivassa pituudessa, haluan pitää niistä mahdollisimman hyvää huolta. Myös harjan hierova ominaisuus kiinnostaa =)

 75. En ole föönannut hiuksiani pitkään aikaan, koska kuten sinäkin, niin olen luullut sen rasittavan hiuksia eniten. Pesen pitkät hiukseni palashampoolla ja harjaan ne vasta kuivana. Tämä asettaa harjalle erittäin suuret vaatimukset ja mielelläni testaisinkin auttaisiko tämä harja minun takkutukkaani.

 76. Ooh, tämä vaikuttaisi ihanalta päästä testaamaan pitkille luonnonkiharille hiuksilleni. Päähieronta on ehkä parasta ikinä, joten se toisi suuren luksuksen arkeen.

 77. Minulla on vaalennetut hiukset, jotka pörhöttyy föönillä kuivaamisesta. Luuletko, että tästä olisi apua?

 78. Todella mielenkiintoinen fakta tuo, että luonnontilassa kuivuminen ei olekaan se hellävaraisin tapa! Jotkut uskomukset ne vaan istuvat lujassa. Harja kiinnostaa, sillä omat hiukset ovat hitaasti kuivuvaa ja helposti takkuuntuvaa sorttia!

 79. Hiukseni ovat vaaleat, ja helposti kuivuvat. Tällainen harja tulisi tarpeeseen, sillä föönaan ja suoristan hiuksiani lähes päivittäin.

 80. Päänahkaa hierova ominaisuus – ihaninta mitä osaan kuvitella <3
  – Seijahannele

 81. Mukana arvonnassa! Tällä hetkellä föönaamisessa käytössä pyöröharja, mutta se on jotenkin mutkikas käyttää. Ehkä tämänmallinen harja olisi helpompi?

 82. Upean näköinen harja! Aamuni ovat kiireisiä, joten tätä harjaa olisi ihanaa päästä kokeilemaan. Nopeuttaisi huomattavasti töihin lähtöä. Myös päänahan hieronta kuulostaa rentouttavalta.

 83. Koska kaikki omat harjat tuppaa vaivihkaa siirtymään aina muiden perheenjäsenten käyttöön ja sitten aina saa olla etsimässä missä oma on….taas on näköjään äidin aika hankkia uusia oma harja .

 84. Minulla on pitkät ja paksut hiukset niin tällainen harja tulisi kyllä tarpeeseen tukkaa kuivatessa 🙂

 85. Päänahkaa hierova harja kuulostaa hyvältä innovaatiolta, todellakin kiinnostaa kokeilla!

 86. Tämä harja voisi sopia minun kuivalle ja karhealle pehkolle! Harvoin föönaan hiuksia mutta ehkä tuon harjan kanssa tulisi useammin kuivattua.

 87. Nyt olisi kyllä mielenkiintoista päästä kokeilemaan voisiko tämän tyyppisestä hierovasta harjasta, jota asiantuntijat ovat olleet kehittämässä, olla apua reilusti ennen aikojaan alkaneeseen hiusten harmaantumiseen. Osallistun mukaan arvontaan!

 88. Föönillä kuivaan hiukset, minulla on paksut ja kiharaiset, todella itsepäiset, en halua olla kiharapää.

 89. Motivaatioharja! Harjaan ehkä kerran viikossa hiukset ja mietin, joka kerta riipiessä miksi ne on niin umpisolmussa..

 90. Luonnonkiharat blondatut hiukset, todella hankala saada sileiksi. Monenlaiset konstit oon kokeillut, mutta ainoastaan suoristusraudalla tulee oikeasti sileää jälkeä. Muuten hyvä, mutta mulle ei ollenkaan sovi niin littanat hiukset mitkä raudalla tulee.
  Föönaamalla hiukset jää aina jotenkin ”karvaisiksi”, jospa tolla harjalla saisi parempaa jälkeä 🙂

 91. Tuntuu että mun putkille hiuksille ei löydy kunnon föönausharjaa. Tässäkö se nyt on?

 92. Sokeana ja pitkähiuksisena kaikki sellainen, mikä auttaa minua pitämään itseni ihmisen näköisenä on tervetullutta. Vaikka hieronkin muita työkseni, oman pään hieronta jää aina lapsipuolen asemaan! Eli olisin enemmän kuin kiitoblinen!

 93. Olen päivittänyt hiustuotteita hellävaraisempiin, joten mielelläni vaihtaisin harjankin.

 94. Olen kasvattanut hiuksiani pidemmäksi, joten olisi mielenkiintoista oppia föönaamaan ne harjan kanssa.

 95. Minulla on sellainen hiuslaatu, joka pörrööntyy, jos annan sen kuivua itsekseen. Lapioharjalla saan kätevästi kuivattua, mutta tietysti kiinnostaisi kokeilla onko tämä vielä parempi kuin oma vanha lapioharjani. 🙂

 96. en ikinä föönaa, mutta föönaamisen avustamiseen superhyvä harja ois pop! föönaisin varmasti useemmin sitten t. se jonka tukka ei kuivu ikinä

 97. Huh, nyt kyllä kiinnostuin minäkin. 🙂 Haluaisin voittaa harjan, sillä en ikinä koskaan panosta hiuksiini mitenkään (en esimerkiksi edes omista fööniä).

 98. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja ois kiva päästä kokeilemaan! Annan hiusten lähes aina kuivia vapaasti, koska oon luullut, että se on hellävaraisin tapa. Ehkä ton avulla vois alkaa sitten föönailemaan!

 99. Yksinkertaisesti tarvitsisin uuden hyvän hiusharjan, koska nykyinen harjani alkaa olla niin huonossa kunnossa.

 100. Mikään harja ei tunnu oikeen tekevän tehtäväänsä hyvin. Tämä harja varmaan hoitaisi hommansa kirkkain arvosanoin 🙂

Kommentointi on suljettu.